12 Jul 2013

Lähtötunnelmia

Suomiperhe oli ja kävi - aikamoista hulinaa olikin ne päivät! Olin ottanut matkajärjestelyt lentoja lukuunottamatta täysin omalle vastuulleni ja kokopäivätyöstähän se kävi (terveisiä vaan kotiväelle, jos luette tätä, heh!). Vietettiin toki ihanaa aikaa Hallessa ja Berliinissä, mutta oli se silti vapauttava tunne heilutella heipat lentokentällä - vähemmän nähtävyyksiä ja enemmän omaa aikaa, kiitos! :)

tässä ihastellaan näkymiä...
...ja tässä leikitään kameralla. nää pikkuset on mun serkkuja, mutta tuntuu ihan siskoilta :)
Vaikka vähänhän tuota omaa aikaa on jäljellä - mun Saksa-aika alkaa nimittäin tältä osin vedellä viimeisiään. Ihan pian oon jo matkalla Frankfurtiin (peukalokyydillä tietysti! Tuli taas todisteltua sen mahtavuutta viime viikonloppuna: lähes 400km Rostockista Halleen yhellä kyydillä!) ja sieltä matka jatkuu parin välilaskun kautta Argentiinaan. Hullua, että matkaan on enää alle viikko kolme päivää aikaa!

näkymiä Giebichenstein-linnalta Hallessa
Oon toki innoissani, kuten edellisestä postauksestakin voi lukea, mutta samalla olo on vähän haikea. Oon lukion lopettamisen jälkeen jatkuvasti muuttanut paikasta toiseen ja Hallessa tähän asti viettämäni melkein kaks vuotta on ollut pisin aika yhdessä paikassa sitten viiteen vuoteen ja oon kotiutunut tänne tosi hyvin. On harmi jättää kaverit tänne ja lähteä rakentamaan ihan uutta sosiaalista elämää niin kauas toiselle puolelle maapalloa. Toisaalta onhan ne kaverit täällä vielä ensi vuoden huhtikuussakin ja mun sisäinen kiertolaissieluni riemuitsee jo vieraasta ympäristöstä ja uusista haasteista! En malta oottaa espanjan oppimista ja Etelä-Amerikkaan tutustumista. Oon myös innoissani ihan tavallisesta arkipäivästä vieraassa maassa, seikkailu itsessään sekin! Mielenkiintoista nähdä, miten selviän siitä näin toisella kertaa, Saksassa keräämieni kokemusten rikastuttamana.

linnan tornista
Hallen kaupungin keskustaa
Valmistelut on hyvällä mallilla: mun huoneelle löytyi jatkovuokralainen, matkavakuutus on plakkarissa ja keltakuumerokotus isketty käsivarteen. Tänään kävin viimeistä kertaa yliopistolla ja aloitin taas vaihteeksi muuttolaatikoiden pakkaamisen. Muutto muutolta tavaroita tuntuu olevan yhä vähemmän, joten sutjakastihan ne livahti laatikoihin ja raahaan roinani kaverin vintille varmaan vielä tällä viikolla. Muutamia kavereita oon jo heipatellut (en tykkää sanasta 'hyvästit') ja huomenillalla kekkeröitsen virallisesti läksiäisiä, mikä tekee lähdöstä entistäkin todellisemman tuntuista. Melko spontaanina vetona en oo lähdössä matkaan yksin vaan argentiinalaisittain mun appelsiinin puolikkaani tulee ekaksi kuukaudeksi mukaan - erittäin mukava juttu se, kaksistaan uusiin asioihin tutustuminen on taatusti kivempaa :)

Palaan siis blogiin seuraavan kerran Argentiinasta käsin, hasta entonces!

PS. Sivupalkin sähköpostiosoitteen kanssa on ollut ongelmia, joten tästä lähtien mut tavoittaa uudesta, sivupalkkiin päivitetystä sähköpostiosoitteesta. En ole siis jättänyt tarkoituksella vastaamatta mahdollisiin sähköposteihin! Yhteyttä saa mielellään ottaa, jos mielessä on esimerkiksi Saksaan muuttamiseen liittyviä kysymyksiä :)

8 comments:

 1. Ihanaa, että saat appelsiinin puolikkaas sinne mukaan :) Oikein hyvää matkaa ja seikkailun täyteistä elämää La Plataan! Mun appelsiinin puolikas on hälyttänyt kaveripiirinsä myös, josko joku tietäis jonkun, jolla olis huone vuokralla.
  Postailen Argentiinan espanjasta viikonlopun aikana.

  p.s. heipatella on paljon parempi sana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ootte kyllä ihania ihmisiä, sinä, appelsiinin puolikkaas ja Irina, kiitos tosi paljon kaikesta avusta! :)

   Delete
  2. Eipä kestä! Eiköhän jotain järkesty :)

   Delete
  3. Tervetuloa, teille molemmille! Varmasti loytyy taaltakin ystavia ja kotoisaa tekemista. Oon vahan kipeena ja mulla on huomenna haastattelu, mutta sain sun mailin ja yritan vastata siihen pian!

   Delete
  4. Pikaista paranemista sulle ja onnea haastatteluun! Huomisesta keskipäivästä (Euroopan aikaa) oon matkalla sinne päin enkä varmaan enää pääse lukemaan sähköposteja, mutta pianhan me jo nähdäänkin! :)

   Delete
 2. Ihania kuvia taas kerran :) Ja toivottavasti tulee mukava reissu Argentiinaan ja saat kerättyä monia ihania muistoja (: Hyvää matkaa!

  ReplyDelete
 3. AnonymousJuly 31, 2013

  Wondering who the little child is? :)

  Jiv

  ReplyDelete