22 Apr 2013

Espanjan kiertomatkan Portugalin osuus kuvina

Viimeisenä päivänä Badajozissa päätettiin meidän mahtavan hostin Josén kanssa lähteä sunnuntairetkelle Portugaliin. Badajozhan sijaitsee Portugalin rajalla ja parinkymmenen kilometrin päässä oli ensimmäinen portugalilainen kaupunki Elvas. Ihan uskomatonta, miten pienen välimatkan sisällä koko maisema voi muuttua kertaheitolla, eritoten arkkitehtuuri oli kovin erilaista! Josén mukaan portugalilaiset on myös toista maata kuin espanjalaiset: paljon kohteliaampia, osaavat englantia, pitävät kaupungit siistimpänä ja niin edelleen. Itse en valitettavasti saanut kassatätiä läheisempää kontaktia paikallisiin, mutta ensi kerralla sitten! Portugali vakuutti mut nimittäin siitä, että uusintavisiitti on tehtävä pikimmiten. 

Seuraa siis kuvia mun rapistuneiden rakennusten ja kaakeliyksityiskohtien fiilistelyistä, tässä näin:


Hassua postailla vielä reissukuvia ku oon viime viikot viilettänyt paikasta toiseen tässä parinsadan kilometrin säteellä ja Iberian niemimaa tuntuu niin kaukaiselta, mutta aloitettu projekti on kai vietävä loppuun. Eikä tässä näitä kuvia ja tarinoita enää ole ku yhteen postaukseen :)

Sanakirjasta katsottu sana: Portugali (luulin että Portugal..)

2 comments:

  1. miten viehättävän näköistä! jos muutenkin tekstejäsi on mukava lukea ja kuviasi katsella niin nämä reissukuvat ovat kyllä olleet hyvin hyvin kiinnostavia lukea ja katsoa. ruokkii juuri ihanasti seikkailuintoa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. elvasissa oli sitä jotain, tosi tunnelmallisia pikkukatuja ja kauniita maisemia! kiva että oot tykänny lukea reissujuttuja, niitä saadaan toivottavasti pian lisää! :)

      Delete