12 Nov 2012

Luova tauko

Oon tässä pitänyt vähän luovaa taukoa. Kaikenmoista tekemistä riittää netin ulkopuolellakin ja nykyinen blogimuoto ei enää motivoi, eli jotain uudistusta varmaan kehittelen tähän. Onhan viimeisestä uudistuksesta jo puoli vuotta aikaa, heh. 

Tähän väliin parit syksytunnelmat perjantailta:7 comments:

 1. Perus syysmasennusta havaittavissa täälläkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Susta ei oo ikuisuuksiin kuulunu mitään! Mitä sinne etelään kuuluu?

   Delete
  2. No tänne kuuluu nyt taas vaihteeksi hyvää! Unohin tolloin kirjautuu sisään ni en saanu kommentteja sähköpostiin ni oon nytkin vähän myöhässä :D Mut täällä ollaan! Heti kun tää masennus taittuu johonkin piristävämpään suuntaan niin päivittelen tota blogia taas vähän enempi :)

   Delete
 2. Hienon tunnelmallisia kuvia. Sulla on silmää! Täällä Turussa on syksyn ihanat sitruunaiset ja murretut värit vaihtuneet harmaan sävyihin ja kurluttavan ruskeaan lehtimöhjöön, joka litsahtelee kengän alla. Lunta ja valoa odotellessa... Onneksi pimeään voi sytyttää kynttilöitä ja lillahtaa kuumaan kylpyyn lukemaan historiallista hömppää. :) Ah.

  S.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Mä oon pitkästä aikaa innostunut katsomaan elokuvia, loistava tapa sekin viettää harmaat sadepäivät :)

   Delete
 3. Selkeesti samaa liikkeellä, mä jo meinasin lopettaa koko blogin ja nyt päädyinkin vaan taukoon. Kiva että teit joka tapauksessa comebackin, pelästyin jo että katosit kokonaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä sitä vielä ollaan! Mutta kiva kuulla että on kaivattu :)

   Delete