1 Oct 2012

Reissupakkailut


Musta reissulle pakkaaminen on aina vaikeaa. En ole kovin hyvä arvioimaan lämpötiloja ja niihin soveltuvia vaatekertoja. Lieneeköhän siinä syy, miksi tulin viime Suomen reissulla elokuun lopulla kipeäksi - laukustahan löytyi aika kesäisiä kamppeita.. Madridiin on ennustettu lämpöistä säätä, mutta Saksassa on viime päivinä ollut melko syksyiset ilmat, joten rinkka meinasi täyttyä villasukilla ja pitkähihaisilla paidoilla. Harkitsin vahvasti jopa sateenvarjoa. Siinä eilen illalla pakkaamista suunnitellessa (hyvä pakkausvinkki on tosiaan pakata aivan viime tingassa!) tulin mietiskelleeksi, mitä muut reissailijabloggaajat mahtaisivat pakata.

Näitä pohdiskellessa päätin kuvata oman rinkkani sisällön. Kyseessä on siis viikon reissu Madridiin, aion yöpyä couchsurffareiden luona ja lentokentällä (ja näin Berliinin Tegel pääsee yövyttyjen lentokenttien listaan Bremenin ja JFK:n seuraksi). Tälle matkalle tulee yllättävän paljon tavaraa mukaan, koska tavallisesta poiketen en lennä Ryanairilla pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa. Here we go, ihailkaa olohuoneen mattoamme:


1 x shortsit, 1 x hame, 1 x mekko, 4 x lyhythihainen yläosa, 1 x pitkähihainen yläosa, 1 x neuletakki, 2 x leggingsit. Näitä kuvia postaillessa tulee se ikuinen epävarmuuden tunne: onkohan alaosia liian vähän? Onkohan yläosia liian monta? Noh, kauppoja on kaikkialla ja itepähän kannan tavarani, joten oikeastaan aika turha murehtia :D


1 x yövaatteet, 1 x lämmin pitkähihainen, 1 x jättihuivi/peitto (kätevä lentokentällä nukkuessa), 2 x kengät. Toi huivi on muuten ollut mukana kaikissa maissa, joissa oon käynyt, lukuun ottamatta Latviaa ja Liettuaa.

1 x keskikokoinen pyyhe, sukat, bikinit ja alusvaatteet mustassa pussukassa (toimii myös kätevästi tyynynä lentokentällä nukkuessa), tuliaissuklaat hosteille ja tietokoneen ja kännykän laturit.


Meikit ja korut punaisessa pussissa, suihkukosmetiikka ruskeassa pussukassa, nenäliinoja, nilkkavoidetta ja kosmetiikka ja piilolinssit, jotka tulee käsimatkatavaroihin suljettavaan yhden litran muovipussiin.


Käsimatkatavaralaukku sisältöineen poislukien kosmetiikat: kamera, läppäri, kännykkä, kuulokkeet, kirja, passi ja lentolippu, muistilappuja, kyniä, rahat ja harja. Ensimmäinen reissu, jolle otan läppärin mukaan! Saattaa olla ihan hyödyllinen kapistus lentokentällä odotellessa tai seuraavaa couchsurfing-hostia etsiessä. Reissun majoitus on nimittäin myös vielä vähän suunnitteluvaiheessa.


Ja siinä nököttää valmiiksi pakattu rinkka, ei tullut kovin painava. Ostin tän 55-litrasen rinkan vuonna 2009, kun muutin ensimmäisen Saksassa asumisen jälkeen takaisin Suomeen ja tavaraa oli enemmän kuin matkalaukkuun mahtui. Lähemmäs sata euroa kirpaisi kyllä, mutta tän kanssa on koettu mahtavia seikkailuja, joiden arvoa ei voi mitata rahassa.

PS. Hajosin tälle kuvalle niin pahasti, etten voi pistää sitä blogiin, mutta tässä on vaatteet, jotka on matkustaessa päällä :D

1 yö Madridiin

2 comments:

 1. Mitä hajoilemista noissa vaatteissa on? :D

  Mut hei hauskaa matkaa, tulee varmaan kiva reissu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No lähinnä tota et miten huolella asettelin ne tohon maahan hahaha :D

   Kiitti ja terveisiä täältä Madridista!

   Delete