31 Jul 2012

Muuttofiilistely

Terveisiä täältä meidän instituutin pihakivetykseltä! Naapurissa kaatavat just puuta, instituutille toimitetaan parhaillaan kivennäisvesilaatikoita ja mä nökötän täällä maassa datailemassa. Meidän uudella asunnolla ei nimittäin vielä ole nettiä, mikä on toisaalta ihan tervetullutta vaihtelua, mutta toisaalta... Liikkeessä kun tilasin lupasivat toimittaa kahden viikon sisällä (tilauksesta on nyt kaksi viikkoa) ja pari päivää sitten saapui tilausvahvistus, että netti tullaan sitten neljän viikon sisällä asentamaan. Kiva juttu. No, mielellänihän mä pyöräilen ympäri kaupunkia ettimässä toimivaa yliopiston nettiyhteyttä. Kirjastolla ei nimittäin jostais syystä pelittänyt, täällä instituutilla onneksi toimii!

Kirjotin joskus viime viikon lopulla tällasta hehkutuspostausta, jota en kuitenkaan muuttokiireiden takia ehtinyt postaamaan, joten postataan se nytten sitten. Aika siirappista tekstiä, mutta menkööt.

--- 

Että mie viilistelen täällä tota tulevaa muuttoa! Pikkuhiljaa tajuaa jo suunnitella kaikenmoisia jutskuja, aattelin esimerkiksi tulostuttaa olohuoneen seinille itse ottamia valokuviani. Vaikkapa pari tällaista otosta, jotka napsaisin viime viikonloppuna, kun käytiin poikaystävän kanssa hyppimässä maaseudun pusikoissa:Täytyy myöntää, etten oo tähän mennessä oikeen koskaan päässyt toteuttamaan itseäni sisustamisen saralla, koska olen tähän asti aina kortteerannut tavallaan toisten nurkissa. Opiskelijakämpissähän ei saa ripustaa edes tauluja seinille ja täällä kimppakämpässäkin sisustus oli jo mun puolesta hoidettu. Lisäksi tiesin, että tulen asumaan täällä vain vuoden, joten mitä sitä turhaa edes ruuvailla hyllyjä seinille. Taino myönnetään, että yritin ruuvailla niitä seinille, mutta ne tippu sieltä aika nopeasti alas, joten luovutin loppusisustamisenkin suhteen. Jotain pari kuvaa ja karttaa länttäsin seinille, mutta uudella asunnolla voisi jopa miettiä värejä ja semmosia.

Ja ah, miten kivaa on ottaa vähän taukoa (mieluiten loppuelämäksi) näistä ah-niin-ihanista kämppiksistä ja siirtyä saman katon alle vähän korkealuokkaisemman seuralaisen kanssa <3

No comments:

Post a Comment