10 Jun 2012

Kesäillanvietto


Ah, tää on ollut hyvä viikonloppu. Mentiin perjantaina parin kaverin kanssa kuokkimaan yksien lääkisläisten synttärikekkereihin. Ei oikein osattu integroida itseämme siihen mitokondrioista sun muista innostuneeseen joukkoon, joten keskusteltiin koko ilta keskenämme saksalaisesta identiteetistä ja paikallisista murteista. Siinähän se aika vierähti reippaasti ja huomattiin kolmen jälkeen yöllä olevamme ainoat vielä paikalla olevat vieraat niistä alkuperäisestä kolmestakymmenestä. Oli siis aika löntystellä kotiin, pitkästä matkasta huolimatta oli hienoa kipitellä tyhjän kaupungin halki aamunkoitteessa ensimmäisten auringonsäteiden pilkistäessä horisontissa.

Siellä kekkereissä vieraskirjan virkaa toimitti keittiön seinä. Oman nimen sijasta päätin ikuistaa tärkeän elämänohjeen. Jos suomenkielen taitoisia ei ole paikalla (heh heh) niin vieressä oleva kuva toivottavasti toimii kansainvälisenä käännöksenä. Hymyilkää!


Juhlien ja intensiivisten keskustelujen lisäksi piipahdettiin viikonloppuna roskataidenäyttelyssä. Siellä oli nähtävillä esimerkiksi kekseliäs tilanjakajaverho, joka koostui ratkotuista ja tilkkutäkkimäisesti yhteen neulotuista vanhoista vaatteista. Ei hassumpi keksintö. Vanhoista kanistereista sen sijaan oli väsätty lampunvarjostimia ja palokunnan vesiletkuista istuimia. Toteutettiin lauantaiyöllä myös omalta osaltamme kierrätystä ja käytiin dyykkimässä porkkanat ja patongit parempaan talteen. Oon treenannut sen parimetrisen aidan yli kiipeämistä ja vaikkei se kovin elegantisti sujukaan (ja kengänpohjat rei'ittyy piikkiaidan päällä) niin toiselle puolelle päästään jo!


No comments:

Post a Comment