4 May 2012

Oi kesä, kuinka kaipasinkaan sinua.. Anna meille vaan lisää auringonpaistetta! Kuvat on viime viikonlopun Braunschweigin reissulta kun otettiin aurinkoa ja pelattiin sulkapalloa junaradan vieressä olevalla niityllä.

Eilen illalla Joskus tällä viikolla ku kirjottelin tätä tekstiä oli mahtava ukkosmyrsky: taivaalla jyrisi ja vettä tuli kuin saavista. Ei tarvinnut pitää valojakaan päällä, salamat valaisivat ihan riittävästi. Aamuisella vessakäynnillä huomasin kylppärin lattialla neliömetrin kokoisen lätäkön - ikkuna oli tietysti ollut koko sateisen yön auki...

****

Taas olis yks viikko pulkassa. Tai sehän oli jo eilen iltapäivällä pulkassa. Iltasella mentiin instituutin kekkereihin nauttimaan parit oluet ja keskustelemaan elämän tarkoituksen saavuttamisesta ja saavuttamisen tarpeellisuudesta. Sellaset kevyet maailmaa parantavat small talkit siis. Torstaiöisin kahden jälkeen ei muuten enää mene ratikoita, lampsin siis kumppareissa varmaan viis kilometriä kotiin. Ois tietty voinu tarkistaa aikataulut etukäteen, mutta kuka nyt suunnittelee elämäänsä tuntia pidemmälle?


No comments:

Post a Comment