28 May 2012

Uutisia!

Kello kuuden uutisista hyvää iltaa!

1. Espanjan opettaja on keksinyt jotain uutta: en saa enää käyttää lyijykynää testeissä tai kokeissa, koska on olemassa mahdollisuus, että hän manipuloisi koevastauksiani. Hyvä tietää. Kummasti ollutkin hyviä numeroita kokeissa tähän asti, tästä se syöksykierre sitten alkaa.

2. Täällä sataa lunta. Tai puista leijailee sellasia jättikokoisia pumpulipalloja alas ja näyttää siltä kuin sataisi lunta. Varmasti iloisia uutisia allergikoille, onneksi en itse kuulu siihen joukkoon.

lumihippuja
3. Suomen lennot varattu! Tilaisin loppukesäksi paljon auringon paistetta koko maahan, kiitos. Kahden viikon lomaan pitäisi jotenkin mahduttaa kolme kaupunkia ympäri Suomea (lännestä etelän kautta itään ja takas) ja kotiaineiden raapustelua, jälkimmäisen toteutumista epäilen rehellisesti sanoen erittäin vahvasti. Kummasti kuitenkin kaikki aina järjestyy.

4. Tapasin sen suomalaisen vaihtarin vihdoinkin. Feispuukkistalkkaus on taas todistettu hyödylliseksi keinoksi tutustua uusiin ihmisiin, suosittelen lämpimästi. Todettiin sitten, että meillä on jopa kolme yhteistä kaveria eikä silti olla pariin kuukauteen tiedetty toisistamme. Hassu juttu.

5. Tän viikon hengaan täällä poikaystäväkaupungissa muka intensiivisesti opiskellen. Tähän asti oon viettänyt suurimman osan aikaa joko töissä tai polkupyörän päällä kaupungin ympäri kaarrellen. Se siitä esseiden kirjottamisesta sitten. 

Näköjään kun alottaa näiden numerointimerkintöjen kanssa niin ei pysty enää lopettamaan. Oon muutenki sellainen listafanaatikko, että tapahtumien luettelointi sujuu ihan itsestään ja poikaystävä tykkää, kun sen kämppä on täynnä listoja mitä erilaisimmista asioista. Muistilappuja sen sijaan en rustaa, koska en koskaan kuitenkaan muista katsoa mitä niissä lukee. Sama homma ostoslistojen kanssa. Kai se on hyvää muistijumppaa pitää muistettavat asiat päässään, vaikka tän pääkopan kanssa taitaa olla jo vähän menetetty peli: muun muassa tajusin viime kuussa, etten osaa enää laskea jakokulmassa?! Onneks Wikipediasta löytyi ratkaisu siihenkin pulmaan.

Mun oikeaa silmää on jo viikon verran vaivannut elohiiri ja tänään keksin kuukkeloida pulmaa. Johtunee tästä yhtäkkisestä massiivisesta valomäärästä, joka on myös aiheuttanut lähes jokapäiväisiä päänsärkyjä. Pitäis kai hankkia aurinkolasit ja sitten takas tankkaamaan D-vitamiinia!


2 comments:

  1. Mullekin kerrottiin vasta tokalla lukukaudella, ettei lyijykynää saa käyttää kokeissa, kun niitä vastauksia voi sit manipuloida. Tääkin tuli ilmi niin, että jonkun tentin jälkeen ilmoitettiin, että luokassa oli kaksi lyijykynällä tentin tehnyttä vaikka moinen ei ole laillista... No kappas, kaksi suomalaistahan asialla. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh :D Kai pitää sit hankkia sellanen ihme korjaustussi tai -häkkyrä, en kyllä yhtään tykkää :D Kas kun eivät käskeneet vielä kirjoittamaan _mustekynällä_, sen avulla kun kuulemma tunnistaa yksilöllisen käsialan paljon paremmin ku kuulakärkikynällä! :D

      Delete