25 May 2012

Kysymyspostaus

Blogimaailma on täynnä haasteita (hehe hoho miten monitulkintainen lause) ja koska olen ollut vannoutunut kyselyiden täyttäjä jo ammoisista galleria-ajoista asti niin täyttelinpä myös tämän Jamyn lähettämän haasteen. Höystin vastaukset mukavan egoistisella kuvamateriaalilla, olkaapa hyvät vain!

1. Jos ei lasketa läheisiä ihmisiä tai ruokia, mikä on se asia, mitä kaipaat Suomesta? 
Suomen kieltä! Äidinkieli on ylipäätäänki se isoin juttu, mitä ikävöin Suomesta. Välillä on tosiaan sellasia moumentteja et miks kukaan ei voi höpistä mun kanssa suomeks ja sit fiilistelen vaan jotain Värttinää yksin huoneessani. Ja sen suomalaisen vaihtarin metsästys jatkuu..

2. Mikä on elämäsi suurin unelma, sellainen, minkä toteuttaminen on mahdollista?
Silmäleikkaus ois aika siisti juttu, menee hiljaksiin hermot noihin piilareihin ja miten kätevää oiskaan, että pystyis aina ja kaikkialla näkemään ku normaali terve ihminen? Tää haave tosin vaatii ahkeraa säästämistä ja vähempää matkusteluintoa, jotta ootellaanpa vaan maltillisesti sopivaa ajankohtaa ._.

3. Jos katsot elämääsi viisi vuotta takseepäin ja viisi vuotta eteenpäin, mitkä asiat sua noissa vaiheissa vielä yhdistää ja mikä on taas muuttunut aivan päälaelleen?
Tämmöset 'viis vuotta taaksepäin' -kysymykset pitäis olla kiellettyjä, näissähän tajuaa vaan miten vanhaks on jo ehtiny tulemaan (fotoshoppaan muuten aina mun rypyt pois, ettäs tiedätte)! Viis vuotta sitten pukeuduin teemalla 'lempivärini on musta niin kauan kun mitään tummempaa ei ole keksitty', josta on onneksi siirrytty vähän laajempaan väriskaalaan! Viiden vuoden päästä oon ehkä tehny mun mästerssit valmiiks, mahdollisesti jopa jossain ulkomailla. Yhdistäviä tekijöitä löytyy paljon varsinkin ulkokuoren alta: itsepintaisuutta, päättäväisyyttä ja seikkailunhalua noin muutamia mainitakseni.

tuijotan seinää
4. Mikä on sellainen asia mikä saa sut nousemaan takaisin jaloilles, kun oot mogannut pahimman kerran?
Jossain vaiheessa saksalaistumista tajusin, ettei mikään oo niin traagisen noloa, että tarvis oikeesti vajota maan alle tai hävetä silmät päästänsä. Kaikki me ollaan vaan ihmisiä eikä elämää kannata ottaa niin vakavasti!

5. Mikä on suurin saavutuksesi elämässä?
Mun elämä on täynnä suuria saavutuksia. Pääsin ylioppilaaks. Tulin alakoulun laulukilpailun neljänneksi. Sain kasaan pätäkät ja rohkeuden matkustaa yksin Costa Ricaan.  Opin virkkaamaan kukkasia. Tajusin elämän tarkoituksen. Opiskelen koko tutkintoa vieraalla kielellä vieraassa maassa. Niin monia asioita, mutta vielä niin paljon saavutettavaa.. :)

6. Jos saisit kokonaisen vuoden palkkasi käyttöön nyt, mitä tekisit?
Epäilisin jotain suuren luokan huijausta ;) Varmaan muuttaisin elämäntyyliäni hiukkasen: söisin enemmän ulkona, kävisin konserteissa ja reissailisin ympäriinsä. Ja loppuvuodesta kiroisin ku rahat on loppu.

tältä näytän aina ku tiedossa on ruokaa
7. Mihin sulle rakkaaseen paikkaan veisit/olet vienyt sulle tärkeän henkilön? 
Suomen kesämökille! Se on mun lempipaikka koko maailmassa ja siellä on vietetty ihania hetkiä monien tärkeiden henkilöiden kanssa.


8. Jos saisit tehdä yhden muutoksen asuinmaahasi, mikä se olisi?
Tää paikallinen koulusysteemi kaipais vähän säätämistä: paremmat integraatioluokat maahanmuuttajataustaisille, yhdistetyt luokat mahdollisimman pitkälle asti ja oppilaiden kategorisoinnin lopettaminen. Niin ja mikä tärkeintä, kukaan ei enää opiskelis toisen asteen koulutuksessa latinaa taikka kirjottais peruskoulussa mustekynällä. Tervetuloa kaksituhatluvulle, Saksa! ;)

9. Kenet julkisuuden henkilön haluaisit tavata ja miksi?
En välttämättä ketään, en oo oppinu fanittamaan julkkiksia. Sen sijaan haluisin tavata paljon inspiroivia ja mielenkiintoisia persoonallisuuksia.

10. Sun lempparilaini jostain leffasta?
Heinähattu ja Vilttitossu -leffassa on ihan huippuja sutkautuksia. T. lastenleffat ruleZ -89

harzissa paistoi aurinko

No comments:

Post a Comment