12 Mar 2012

Uutuus: kommentointimahdollisuus!

Ta-daa!

Tervetuloa vanhaan blogiin uudessa osoitteessa! Uusiin, moderneihin ominaisuuksiin kuuluu mm. kommentointimahdollisuus, jonka siis onnistuin tuhoamaan vanhasta blogista enkä valitettavasti ikinä pystynyt tuomaan takaisin. Nyt kun tällä blogilla on todistetusti jopa kaksi (!!) suomenkielen taitoista lukijaa, tunnen velvoitteekseni tarjota kommenttiboksin. Olkaa hyvät!

Lisäksi uusi osoite vähentää huomattavasti hiusten repimistä näytön tällä puolella, kun ei tarvitse taistella miljoonan eri Google-tunnuksen kanssa. Lämpimät kiitokset siis tietojätille, joka päätti yhdistää juutuupit ja plokkerit samojen tunnusten alle, jotka eivät kuitenkaan sovi yhteen sähköpostitunnareiden kanssa. Ongelma on nyt ratkaistu ja voin taas nukkua yöni rauhassa, heh.

Uuden blogiosoitteen kunniaksi ennenjulkaisematonta kuvamateriaalia fanitapaamisesta Erfurtissa - vihdoinkin pääsin yhteiskuvaan lapsuuteni lempiohjelmaa (heti Muumien jälkeen tietysti) tähdittäneen kanssa!

(Tässä oli joskus kuva minusta ja Nukkumatista, mutta internet nielaisi sen uumeniinsa :<)

4 comments:

 1. Kun nyt kerta voi kommentoida, niin sitten kommentti. Stalkkaan siun blogia nyt ihan innoissani, kun näyttää vähän siltä että itselläkin on edessä muutto Saksaan kesäkuussa.
  (Ps. söpö kuva :)

  ReplyDelete
 2. Hei, mukavaa! Nyt voin viimein esittäytyä, tai ainakin kertoa, että kirjoituksesi elämästäsi ovat ääriä vailla inspiroivia ja mitä hienoimpia lukea! You go girl !

  ReplyDelete
 3. Hii kiitoksia kommenteista! Huippua että tästä blogista on muillekki iloa ku vaan itelleni! :)

  Ava, minne päin Saksaa oot muuttamassa ja mitä tekemään? :)

  ReplyDelete
 4. Jees! Täähän on hyvä. Ja Nukku-Matissa on mun mielestä kyllä jotain hiukan karmivaa, vaikka se siisti heppu muuten onkin. En oikein tiedä, ollaanko me niin väleissäkään, kun en enää tapaa mennä nukkumaan pikkukakkosen jälkeen.

  S. Saaresta (ei jaksanut kirjautua sisään)

  ReplyDelete