16 Mar 2012

Maakuntamatkailua

Harrastettiin eilen maakuntamatkailua, kohteena lähistön tuppukylä. Sieltä löytyi kaunis kartanopiha kirkkoineen, vanha hautausmaa muratteineen, paljon auringonpaistetta, kesän ensimmäinen jäätelö ja pieniä kukannuppuja. Ja kuusitoista lämpöastetta. Mahtava reissu!

muuripuu vasemmalla
palleroita puissa ja keltainen pallero taivaalla
pieniä krookuksia ja lumikelloja on nyt joka puolella. vihdoin kevät!
Nyt kun talven ruokavarastoja ei voi enää piilotella villapaitojen ja talvitakkien alla, on kai alettava tekemään jotain niiden kadottamiseksi... Voihan mömmö.

2 comments:

 1. Ihanan keväisen näköstä. Täällä briteissä, varsinkin Midlands-alueella, taidetaan olla jopa vähän vielä pidemmällä. Odottelen, milloin kauppamatkan varella kasvava magnolia räjähtää kukkaan. :) Mojovan näköiset avautumaisillaan olevat nuput siellä jo komeilevat. Insipiroiduin muuten sun postauksesta niin paljon, että lähdin itsekin eilen erästä tuppukylää katsastamaan - tai oikeammin tuppukylää ympäröivää metsää ja maaseutua. Samalla tuli hoidettua tuota talvikuvun verotusta, sillä kävelykilometrejä kertyi yli 13. Göö. Kovin hyvä ajatus ei tosin ollut tarpoa menemään kymmenen vuotta vanhat (sain ne ala-asteella!) tennarit jalassa: ilmeisen rapakuntoinen vasen räpyläni ja etenkin joku rasittunut jänne vihoittelee nyt sen verran, että taitaa jäädä urheilu muutaman päivän tauolle. Siis KÄVELEMISEN takia. Vissiin tarttis sinne punttikselle joskus... :D

  S.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, ala-asteelta asti olevat kengät? Siinä on kulutuksenvastaisuuden malliesimerkki! Mä vaan ylpeilen pari vuotta vanhoilla farkuilla (mahtuu hei vieläkin jalkaan, kaks ylpeyttä yhden hinnalla!). Tänään näin muuten pieniä lehdenalkuja pihapensaassa, sieltä se kesä tulee!

   Delete